De Wallen nu Gesloten? Check dit dan!


Welke Hoeren zijn er vandaag op De Wallen Aanwezig 27-05-2024?

Welke hoeren zijn er nu op de wallen

Het actueele aanbod van prostituees op de wallen in Amsterdam kan iedere dag varieren. Vandaag op 27-05-2024 is het aanbod meer dan 100 dames die over verschillende tijdstippen over de dag aanwezig zijn. Als je een hoer wilt bezoeken doe je er goed aan gewoon langs te gaan aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam. De Openingstijden op de wallen zijn dagelijks van 08:00 tot 01:00 m.u.v Zaterdag & Zondagen. Hier gelden de tijden vanaf 09:00 tot 01:00. De reden dat De Wallen in Amsterdam vrij vroeg gesloten zijn al om 1 uur 's-nachts is om enige overlast die vaak geldt in Amsterdam van luidruchtige mensen te doen verminderen.

De wallen is natuurlijk leuk om te bezoeken, en als je daadwerkelijk besluit bij vrouwen of hoeren langs te gaan, toon dan wel interesse, maak geen foto's en zorg dat je teminste € 50 op zak hebt. Meer mag natuurlijk ook en dames zijn echtwel bereid meer service te verlenen als je dat wilt. De taal die veel vrouwen spreken op De Wallen in Amsterdam varieert van Nederlands, Engels, Duits, Roemeens, Bulgaars maar natuurlijk ook Spaans en alle andere (zuid-amerikaanse) talen. In de regel hoef je echt geen talenknobbel te hebben als je de basis maar verstaat en communiceren kunt. Op De Wallen vindt je nog veel meer gelegenheden die je doen kunt.

Wat dacht je van een hapje eten in de vele eetschuurtjes op de Wallen? Of een drankje ergens doen in 1 van de vele kroegen die de Oudezijds Achterburgwal kent? Er is altijd wat te doen & beleven. Let altijd wel op je persoonlijke goederen als je niet van Amsterdam bent en besluit de Wallen te gaan bezoeken. Er zijn helaas zakkenrollers actief, dealers die je mogelijk aan willen spreken. Nee ze verkopen natuurlijk geen echte goederen. Het is meestal troep en niet aan te raden van straatdealers in Amsterdam te kopen. Heb je geen zin om naar De Wallen te gaan? Probeer dan 0906-2044420 voor telefoonsex met echte hoeren in jouw eigen regio. Veel plezier!

Openingstijden De Wallen Amsterdam

Hieronder vindt je een overzichtelijk tabel met de openingstijden van de hoeren op De Wallen in Amsterdam. Op deze tijden kan & mag je langskomen, let wel in verband met parkeren waar je het beste je auto kunt neerzetten. De openingstijden kunnen afwijken op zondagen of feestdagen.

Maandag 08:00 - 01:00
Dinsdag 08:00 - 01:00
Woensdag 08:00 - 01:00
Donderdag 08:00 - 01:00
Vrijdag 09:00 - 01:00
Zaterdag 09:00 - 01:00
Zondag 09:00 - 01:00

Wat is de Prijs van Hoeren in Amsterdam?

Als je besluit een nummertje te willen maken met een hoer aan de wallen in Amsterdam dan moet je rekening houden met € 50 tot € 100. Mischien zelfs iets meer als je extra service wilt. De extra's die dames bieden moet je vooraf onderhandelen. Betaling kan met Euro's, Britse Ponden of Amerikaanse Dollars en PIN. Er zijn ook geldautomaten in de buurt van De Wallen zodat je altijd contant geld op zak kunt hebben als je naar de hoeren wilt gaan of juist een mooie dame ziet die de moeite waard is om te bezoeken. Mocht de wallen nu om welke reden dan ook dicht zijn (het kan te laat zijn qua tijdstip) dan kan je altijd nog Webcamsex met vrouwen beleven.

Hier vindt je de mooiste thuis hoeren die naast cammen in sommige gevallen ook ontvangst bieden in Amsterdam of andere woonplaatsen. De Wallen in Amsterdam is dagelijks geopend en kent vele ramen. Aanvullend zijn er ook shemales te vinden achter de ramen in Amsterdam aan de Bloedstraat. Die is alleen toegankelijk als voetganger en kent een breed scala aan echt mooie shemales die werken op de wallen in Amsterdam. Welke shemales er vandaag zijn hangt af van het aanbod. Er zijn mooie, groot geschapen voor liefhebbers maar ook petite of kleine shemales met juist een klein pikkie waar je lekker aan sabbelen mag. Bezoek De Wallen nu.

Let altijd op je persoonlijke goederen. Je bent immers wel in de hoofdstad van Nederland en beroofd worden is aanwezig. Ondanks dat er veel camera toezicht in & rondom De Wallen in Amsterdam is kan het voorkomen dat je net niet alert genoeg bent. Ga geen geld geven aan onbekende, blijf bij de core taak zoals bezoek van Hoeren aan de Wallen in Amsterdam en ga na afloop lekker weer naar huis. Parkeren kan op verschillende hoeken van de straat, maar dit is natuurlijk wel betaald en hier wordt op gecontroleerd. Veel plezier in Amsterdam en vergeet niet je recensie van bezoek prostituees bij ons te plaatsen met jouw ervaring met echte hoeren.


Meer Locaties zoals De Wallen in Amsterdam

Achterdam - Alkmaar De Wallen - Amsterdam
Spijkerkwartier - Arnhem Westervoortse Dijk - Arnhem
Geleenstraat - Den Haag Doubletstraat - Den Haag
Bokkingshang - Deventer Baekelandplein - Eindhoven
Nieuwstad - Groningen Begijnhof - Haarlem
Munnikstraat - Heerenveen De Weaze - Leeuwarden
Zandpad - Utrecht Hardebollenstraat - Utrecht
Nieuwe Markt - Nijmegen Bornerbroeksestraat - Almelo
Girls 69 Sneek Vulkanstra├če - Duisburg